Els tres socis fundadors del projecte són en Rubén, en Carles i en Víctor. Amb experiència en anteriors startups, s’encarreguen de la part tècnica, comercial i de gestió per tal que el projecte avanci a bon ritme.

A De Pis en Pis creiem que tot el món té dret a un habitatge digne. Per això, posem en contacte persones que busquen i ofereixen allotjament en pisos compartits per mitja o llarga estada mitjançant una plataforma online.

  • Ofereixes un habitatge (habitació o pis) en règim de lloguer? T’assessorem, redactem i fem arribar el teu anunci per trobar els inquilins ideals.
  • Busques una habitació en un pis compartit? T’assessorem, redactem i donem a conèixer el teu perfil per tal que persones amb habitacions lliures et contactin.
  • No pots accedir a un habitatge perquè el preu és molt alt? Et farem arribar alternatives a l’habitatge tradicional, com la convivència social. Tracta d’intercanviar els teus serveis com fer companyia per la gent gran, ajudar a fer els deures a famílies amb nens, passejar mascotes, donar conversació en un altre idioma… a canvi de pagar un preu inferior al preu de mercat.

Tlf i Whatsapp: 695 75 74 30

Correu electrònic: hola@depisoenpiso.com

Web: https://depisoenpiso.com

Ubicació: C/Sant Antoni, 1, 17190. Salt. Viver d’Empreses de Salt.