Project Description

Anaïs de Villasante Ricart, sóc amant de la natura i del bon menjar sa. Després d’acabar la carrera de Sociologia vaig treballar al món de l’hostaleria, em vaig formar en cuina terapèutica i vegetariana i també vaig participar en projectes basats en la permacultura i ecologia en el sentit ampli. Fruit d’aquest camí vaig crear un concepte de restaurant on es cuida tot el procés de l’àpat convertint-lo en una experiència pels sentits. Més tard, al formar-me com a guia de boscos terapèutics vaig introduir també aquests coneixements a les experiències d’Aromes al bosc.

Des de la tardor del 2017 a Aromes al bosc ofereixo experiències sensorials i gastronòmiques a la natura per apropar a les persones les singularitats de les estacions de l’any dins un espai de gaudi i nutrició personal. Les principals experiències són:

1. El Restaurant d’una taula consisteix en un àpat amb ànima al mig del bosc creat exclusivament per a una relació (de parella, amistat, familiar, laboral..). Cuina vegetariana i creativa elaborada sempre amb ingredients ecològics, silvestres, proximitat i temporada.

2. Bany de bosc és un passeig tranquil a la natura per enfortir el vincle amb la natura i amb nosaltres mateixos. Es tracta de caminar lent en un camí planer, prendre consciència de les teves sensacions corporals i permetre’t la interacció amb el bosc. Aquests ingredients acompanyats d’algun exercici proposat per la guia i dins d’un bosc madur ens donen molts beneficis per a la salut: baixa el nivell d’hormones de l’estrès i reforça el sistema immunitari.

Anaïs de Villasante Ricart

Responsable d’Aromes al bosc

www.aromesalbosc.net

667 969 151

experiencies@aromesalbosc.net