Reinventant el comerç: Comerç Turró, ferreteria de la Vila de Salt fa el salt digital

Comerç Turró, https://www.comercturro.com/ ferreteria històrica de Salt ha sabut reinventar-se i ha desenvolupat un model de negoci de comerç electrònic que complementa al negoci tradicional l’adaptació del seu model de negoci tradicional a les noves tecnologies, tot esdevenint un cas d’èxit al nostre municipi.

Comerç Turró s’ha situat en el top d’un rànquing realitzat per una web del sector on es recullen les quinze principals e-commerce de productes de ferreteria i bricolatge a Espanya. Consulteu el rànquing aquí

Des de Comerç Turró fan una crida a l’optimisme en aquest context de crisi i volen transmetre un missatge d’esperança i il·lusió a tots aquells petits comerços que estant patint econòmicament, ja que amb una correcta adaptació als nous temps es pot tirar endavant en aquests temps convulsos.

L’Administració Pública també aposta per que el comerç pugui avançar cap a la transformació digital i és per això que  l‘Ajuntament de Salt, la Diputació de Girona i el Consell Comarcal del Gironès ofereixen tallers formatius gratuïts per adaptar els negocis a l’entorn digital.

Consulteu tota la formació a Formació en Xarxa