Us informem de les últimes novetats en relació a les noves mesures preses per fer front a l’impacte econòmic de la COVID19.

Nous ajuts extraordinaris per al manteniment de l’ocupació en microempreses i persones treballadores autònomes

L’objectiu de la nova línia d’ajuts extraordinaris és el manteniment de l’ocupació en microempreses i persones treballadores autònomes que tinguin fins a 10 persones treballadores a la seva plantilla i que hagin vist suspesa la seva activitat per raó de la declaració de l’estat d’alarma.

Consulta aquí tota la informació

Subvencions a Projectes Singulars per a la reactivació econòmica COVID19 per a Empreses Cooperatives

Reactivar econòmicament i generació d’ocupació de les Empreses d’Economia Social, mitjançant processos estratègics i d’intercooperació, per tal d’aportar solucions davant la situació actual, i assolir un model de desenvolupament socioeconòmic sostenible, divers i centrat en les persones i arrelat al territori.

Més informació: https://treball.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Subvencions-per-a-projectes-singulars-la-xarxa-dateneus-cooperatius-i-projectes-aracoop-per-fomentar-leconomia-social-i-el-cooperativisme-00001?moda=1

Acord per prorrogar les ajudes a persones treballadores autònomes i tenir més exempcions fiscals per la Covid19

Substitució de la prestació extraordinària per cessament d’activitat a partir del 30 de juny per una nova ajuda amb condicions més flexibles i amb la possibilitat de compatibilitzar-la amb el manteniment de l’activitat.

Totes les noves mesures:

http://prensa.mitramiss.gob.es/WebPrensa/noticias/seguridadsocial/detalle/3846

Nous ajuts directes pel sector turístic a partir de divendres 26 de juny.

Segona línia d’ajuts dirigida als col·lectius del sector turístic que no van poder ser atesos amb la primera línia d’ajuts. Consulta les preguntes i respostes freqüents aquí.

Si cliqueu aquí trobareu tota la informació detallada.