Formació per empreses, comerços i persones emprenedores al Viver d’empreses de Salt

Salvador Figueras i Joaquim Munné, d’aGOe – Associació Gironina
d’Orientació Empresarial, encetaran el programa amb una xerrada
sobre consells experts a l’hora d’emprendre i consolidar un
negoci.

El proper 22 de febrer es posa en marxa el #CalendariVIVER, un programa d’activitats i formacions per empreses, comerços i persones emprenedores, una iniciativa de desenvolupament local promoguda pel  Viver d’Empreses i l’Espai Municipal d’Ocupació (EMO) de l’Ajuntament de Salt. L’objectiu és apropar a les persones emprenedores i als empresaris de Salt continguts d’interès que els permetin adquirir noves competències i millorar el posicionament dels seus negocis.

El programa oferirà un total de 8 cursos amb formacions en l’àmbit de la creació d’empreses, el màrqueting, la fiscalitat i la comptabilitat per autònoms i a més, inclourà un curs de català d’atenció al client pel sector de la restauració. Es programaran dues sessions del cicle de Converses al Viver, un espai de trobada amb professionals de diferents àmbits que portaran noves perspectives de coneixement al Viver d’empreses. Els cursos que es realitzaran a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt, abordaran temàtiques diverses amb l’objectiu de traçar un recorregut transversal per tots els àmbits de la gestió empresarial.

Els assessors d’aGOe – Associació Gironina d’Orientació Empresarial, Salvador Figueras i Joaquim Munné, donaran el tret de sortida al programa el dia 22 de febrer amb una xerrada sobre els errors més freqüents en els emprenedors amb consells experts a l’hora d’emprendre o consolidar un negoci.

El programa es pot consultar a l’agenda de la pàgina web  del Viver d’Empreses i a l‘agenda de l’Espai Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Salt, des d’on també es poden tramitar les inscripcions per assistir a les sessions previstes pels mesos de febrer i març.

Aquesta és una iniciativa impulsada pel Viver d’Empreses Creativoculturals de Salt i l’Espai Municipal d’Ocupació, i compta amb el suport de la Diputació de Girona i la col·laboració de l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines i la seu de la UNED Girona.