Us presentem el nou calendari formatiu del Viver d’Empreses de Salt per als mesos de setembre a desembre del 2020.

El proper 22 de setembre es posa en marxa el #CalendariVIVER de l’últim quadrimestre de l’any, un programa d’activitats i formacions per a empreses, comerços i persones emprenedores al municipi de Salt. L’objectiu és apropar a les persones emprenedores i als empresaris continguts d’interès que els permetin adquirir noves competències i millorar el posicionament dels seus negocis. És una iniciativa de desenvolupament local promoguda pel Viver d’Empreses i l’Espai Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Salt.

El programa d’aquest últim quadrimestre inclou cinc cursos formatius relacionats amb el màrqueting i les xarxes socials; l’assessorament econòmic i financer; la creativitat i innovació i la millora de competències i, un taller dins del cicle ‘Converses al Viver’, un espai de trobada amb professionals de diferents àmbits que aporten noves perspectives de coneixement als negocis i emprenedors del municipi.

El #CalendariVIVER proposa també una sessió dins del cicle de «Converses al Viver», el col·loqui del mes de novembre tractarà sobre els negocis familiars.

Les activitats estan subvencionades i no tenen cap cost per als participants, gràcies al cofinançament de l’Ajuntament de Salt i la Diputació de Girona. Les formacions seran en línia i serà necessària la inscripció prèvia a les activitats enviant un correu electrònic a elviver@salt.cat, per telèfon trucant al 972 249170 o a través de Formació en Xarxa.

Consulteu tota l’oferta formativa aquí