El programa d’activitats d’aquest segon semestre inclou set cursos formatius, una jornada d‘emprenedoria i dos col·loquis. Les activitats començaran a finals de setembre i finalitzaran el mes de desembre.

El programa de dinamització econòmica i emprenedoria «Salt Xef, incubadora de negocis gastronòmics» centrarà la temàtica de l’itinerari formatiu.

El proper 23 de setembre es posa en marxa el #CalendariVIVER del segon semestre, un programa d’activitats i formacions per a empreses, comerços i persones emprenedores al municipi de Salt. L’objectiu és apropar a les persones emprenedores i als empresaris continguts d’interès que els permetin adquirir noves competències i millorar el posicionament dels seus negocis. És una iniciativa de desenvolupament local promoguda pel Viver d’Empreses i l’Espai Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Salt.

El programa oferirà sis cursos formatius vinculats al programa «Salt Xef, incubadora de negocis gastronòmics», en els àmbits de la gestió de negocis, el càlcul dels costos, el màrqueting gastronòmic, la seguretat alimentària i les noves tendències en restauració. El 17 d’octubre s’organitzarà una jornada d‘emprenedoria del programa Co-Creix de la Diputació de Girona cofinançat pels fons FEDER amb l’objectiu de connectar idees i professionals del territori. També s’oferirà una formació en creativitat coorganitzada amb la seu de Salt de la Universitat Oberta de Catalunya dins les segones Jornades de Creativitat de la Factoria Cultural Coma Cros que tindran lloc el 8 i 9 de novembre.

El #CalendariVIVER proposa dues sessions del cicle de «Converses al Viver», un espai de trobada amb professionals de diferents àmbits que aporten noves perspectives de coneixement als negocis i emprenedors del municipi. El col·loqui del mes de setembre té com a convidada Íngrid Rahola, cofundadora de l’empresa Llagurt; i Mohamed el Amrani, comunicador i president de l’Associació cultural per a la cooperació al desenvolupament Azahara amb seu al Viver de Salt, tancarà el cicle el desembre amb el col·loqui dedicat a l’emprenedoria en l’àmbit social.

Les activitats estan subvencionades i no tenen cap cost per als participants, gràcies al cofinançament de l’Ajuntament de Salt i la Diputació de Girona. El lloc de realització serà la Factoria Cultural Coma Cros de Salt i és necessària la inscripció prèvia a les activitats enviant un correu electrònic a elviver@salt.cat, per telèfon trucant al 972 249170 o per Internet a través del web del viver, www.elviversalt.cat .

—————————————————–

Viver d’Empreses Creativoculturals – Ajuntament de Salt.