Més de 40 persones assisteixen a Salt a la Jornada de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària

La XMESS és una associació de  municipis que fomenta l’Economia Social i Solidària amb l’objectiu d’enfortir la qualitat de vida, la justícia social, la participació́ democràtica i la sostenibilitat

Salt ha estat la seu aquest dimecres 23 de novembre de la trobada de càrrecs electes i de l’Assemblea de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària (XMESS). Concretament, s’ha desenvolupat a l’Auditori de la Factorial Cultural de la ComaCros. A la trobada hi han assistit més de 40 persones en representació d’administracions de tot Catalunya.

Després de la benvinguda que ha anat a càrrec de Toni Vidal, regidor de Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament de Salt, s’ha celebrat un debat plenari amb tots els càrrecs electes que han assistit a la jornada i que ha permès compartir les experiències de cadascun dels municipis assistents al mateix temps que es posaven sobre la taula propostes de futur.

Posteriorment, s’ha realitzat una visita guiada per la Coma Cros i una presentació de l’experiència de les Comunalitats urbanes de Salt amb la participació de Som Salt que ha explicat el seu projecte al municipi.

Podeu llegir tota la notícia aquí