Social House és una organització sense ànim de lucre, que neix de la iniciativa de persones compromeses amb l’habitatge social. Som un equip d’arquitectes, geògrafs, enginyers, educadors socials i psicòlegs que treballem en equip, per solucionar la deficiència d’habitatge social a cada municipi i barri, recolzant els col·lectius més necessitats. Contínuament estem creixent i evolucionant amb les necessitats reals adaptades als habitatges dignes, perquè creiem en la millora de l’accés i la qualitat de l’habitatge com a eina d’empoderament de la societat.

El nostre objectiu és que tothom pugui accedir a un habitatge en unes condicions dignes. Per això, oferim solucions als municipis en matèria d’habitatge, a partir de diverses vies: com a agent rehabilitador, a partir de la rehabilitació energètica, fomentant projectes alternatius d’habitatge per col·lectius poc visibles (joves i gent gran) i promovent l’habitatge inclusiu en totes les seves fases. 

Oferim els nostres serveis a Ajuntaments de menys de 10,000 habitants, a associacions de veïns i veïnes de barris vulnerables i a entitats del tercer sector per ajudar a les persones en risc d’exclusió social. 

Email: info@social-house.org

Web: www.social-house.org

Instagram: socialhouse.org5

Ubicació:

C/ Sant Antoni, 1 17190 Salt. Viver d’Empreses de Salt.