El meu és un projecte inusual dins del món de la fotografia. A través d’ell no busco documentar la realitat, ni tan sols fer una interpretació d’ella a partir del món exterior, sinó que, aprofitant les eines que ofereix la fotografia per a representar ficció, fabrico universos originats exclusivament en la meva ment. Utilitzo objectes, ninots, mobiliari a escala i tot allò que em sembli pertinent per a plasmar pensaments, emocions i realitats que conviuen en el nostre món interior paral·lelament a la realitat quotidiana.

El treball es desenvolupa en un espai reduït, una taula de 2×1 metres, i tot el treball és a escala.

Les imatges formen part del meu univers, i al poder representar-ho d’aquest manera, al fotografiar-los, el format deixa de tenir importància per guanyar-la en el missatge.

Investigació: 

Investigació de tècniques de fotografia de ficció, mitjançant la fotografia d’estudi de petit format, per tal d’eixamplar la possibilitat de recrear el meu món amb eines pròpies de la fotografia.

La fotografia es de molta actualitat. L’interès que desperta és cada vegada més gran i, alhora, té la meravellosa particularitat que genera molta proximitat i immediatesa.

En el món de la fotografia s’hi pot trobar des de retrats, paisatges, bodegons i, fins  i tot, abstraccions i tots ells amb diferents nivells de lectura i de qualitat.

Tallers de “fotoficcions” 

Paral·lelament al treball de creació, desenvolupo tallers.

En ells , el que busco és ensenyar aquest tipus particular de fotografia i donar peu i ales a la imaginació i al joc en els adults.

Exposicions de fotografia

Participació en festivals de fotografia i art

Venda de fotografies

Encàrrecs personalitzats

Tallers de fotoficcions