Professional independent especialitzat en consultoria, assessorament i gestió en l’àmbit cultural.

Principalment treballo per l’empresa Alisis Cutlural, especialitzada en gestió cultural, administració i consultoria cultural  (alisiscultural.com), i per l’entitat ConArte Internacional (conarteinternacional.net).

ConArte dedica la seva tasca a l’educació i l’apoderament de joves, nens i nenes a través de les arts i la cultura a través de quatre eixos de treball:
1. Posar en diàleg el món educatiu amb el de la creació artística i l’oferta cultural. Impulsar projectes d’intervenció en l’àmbit educatiu des de les arts i amb els artistes per posar en valor el potencial de desenvolupament, inclusió social de les arts i la cultura. I formar públics i ciutadans, creadors i consumidors crítics de les arts i la cultura.
2. Formació de formadors en metodologies d’educació per a i des de les arts basades en els valors del Full de Ruta de la UNESCO per a l’educació artística. Impulsar la participació del món artístic i cultural en projectes solidaris, de cohesió social i de cooperació al desenvolupament que consideren l’educació, les arts i la cultura promovent espais de reflexió i formació conjunta permanent.
3. Creació d’una xarxa de projectes d’arts, cultura i educació. Coordinant i articulant espais entre els artistes i els professors dels centres de secundària i batxillerats artístics. Aquests espais tenen diferents formats i nivells des de sessions de treball d’un dia a projectes anuals.
4. Generació de coneixement al voltant de la capacitat educativa de les arts. Organització de seminaris de formació amb mestres, professors i educadors socials, artistes, creadors de totes les disciplines i promotors culturals amb l’objectiu de formular, implementar i avaluar projectes artístics i culturals en les aules i en la societat.

Marc Francesch Camps

Tlf.: 618.773.072

Correu electrònic: marcfranceschcamps@gmail.com

Ubicació: C/Sant Antoni, 1.