La Tornada és una revista digital de música en català ideada per dos joves emprenedors gironins, Pau Planas i Rocío Rodríguez, a l’estiu de 2014 i posada en marxa definitivament, després d’uns mesos en proves, a finals de 2015. Durant aquests anys, el mitjà ha esdevingut un punt de referència per tots els amants de la música en català, consolidant un projecte que, poc a poc, s’ha anat diversificant fins a convertir-se en molt més que una revista.

Des del primer moment, la publicació de la revista ha anat en paral·lel amb l’organització d’actes i activitats de diferent tipus, sempre relacionades amb la música. És en aquest context que durant l’estiu de 2017 els impulsors del projecte prenem la decisió d’aturar momentàniament la publicació de la revista -després de gairebé 100 números editats- per centrar els esforços en l’organització d’esdeveniments que permetin aprofundir en l’objectiu principal de La Tornada: potenciar i reivindicar la música del nostre país.

Des de La Tornada ja fa uns anys que ens dediquem a la producció i organització d’esdeveniments musicals, ja sigui en forma de concerts o d’actes diversos, tant per tercers com de creació pròpia a més de crear contingut periodístic.

Experiència prèvia:
– Concerts de Tornada (Bordils, Gironès): cicle de concerts a la fresca per tancar l’estiu.
– La Tornada en acció (Itinerant): cicle de debats formatius per a músics emergents arreu del territori (en col•laboració amb Fundació SGAE).
– Les veus de l’Aigua (Museu d’Història de Girona): cicle de concerts de petit format (limitats a només 50 persones) al Museu d’Història de Girona amb l’aigua com a fil conductor coincidint amb l’exposició ‘La Girona de l’aigua’.
– Concerts a casa (Itinerant): cicle de concerts sorpresa i gratuïts en menjadors particulars d’arreu del país pensats perquè el públic descobreixi artistes emergents d’una forma original i innovadora.
– Acústics solidaris (Girona): concerts benèfics i en acústic a la sala Platea i a l’espai de coworking CookinGirona.
– Trobades amb artistes (Itinerant): trobades d’artistes amb els seus seguidors per a poder intercanviar opinions al voltant del grup. L’ocasió, a més, permetia als seguidors poder gaudir d’alguna cançó en directe interpretada exclusivament per ells. Fins ara, ens han acompanyat Mishima, Joan Dausà, Cybee, Joanjo Bosk…

  • Organització de festivals i cicles de concerts per tercers o de creació pròpia.
  • Organització de debats, taules rodones, sessions formatives, …
  • Creació de mitjans de comunicació o productes periodístics de temàtica musical.
  • Creació de continguts periodístics per tercers.
  • Mediació i assessorament en la producció artística de qualsevol tipus d’activitat cultural.
  • Accions de creació, dinamització i fidelització de públics.

Telèfon
616 70 49 74

Correu electrònic
direccio@latornada.cat

Web
www.latornada.cat

Ubicació
C/ Sant Antoni, 1 17190 Salt Viver d’Empreses de Salt, Despatx 4