Som una empresa de serveis d’arquitectura amb un afegit d’ assessorament en matèria immobiliària.

Aquesta empresa em pot ajudar si…

“Necessito un projecte d’arquitectura d’obra nova o reforma”. – A nivell de disseny, s’orienta el projecte de manera contextualista en sentit ampli: el projecte neix d’una lectura del context a nivells físic, cultural, econòmic, i tots els que escaiguin. De vegades la decisió resultant és de continuïtat o de ruptura amb l’entorn, però sempre està fortament fonamentada en un anàlisi previ i un diàleg permanent amb el client.

”Em vull fer una casa, però no sé com gestionar-ho”. – S’ofereixen projectes i direcció d’obres, però afegint assistència en tot el procés de gestió de l’autopromoció, perquè no apareguin sorpreses desagradables pel camí per falta d’informació.

“Tinc un edifici o terreny i no sé què fer-ne”. – S’estudien casos complexes i s’elaboren propostes amb enfocaments múltiples per tal de trobar la millor solució, adaptada a les necessitats del propietari.

“Tinc una necessitat a nivell immobiliari que no sé com solventar” – Per poder rebre assessorament, no cal acudir amb immobles concrets. Amb proposicions genèriques sobre programa, dimensions, usuaris o situació geogràfica, es pot posar en marxa el procés d’assessorament i recerca d’oportunitats per donar resposta a aquests requeriments.

“Vull invertir en immobiliària” – Tant per inversors professionals com ocasionals, es fa recerca i elaboració de propostes d’inversió en modalitats de venta i patrimonialista, a diferents escales.

  • Projectes i obres d’arquitectura en reforma i obra nova, amb ènfasi en la lectura de la complexitat i la realitat de cada cas.
  • Certificats i informes en l’àmbit de l’arquitectura.
  • Estudi de viabilitat d’operacions immobiliàries en sòl finalista, a nivell urbanístic, arquitectònic i econòmic.
  • Propostes creatives per dinamitzar immobles en desús, des del disseny arquitectònic, la gestió econòmica i la creació d’esquesmes de col·laboració a mida. Mentalitat oberta per resoldre situacions complexes: canvis d’ús, remuntes, permutes, segregacions…
  • Recerca d’oportunitats d’inversió en l’àmbit immobiliari.

Tlf. i Whatsapp: 611 62 32 93

Correu electrònic: jrj@coac.net

Linkedin: www.linkedin.com/in/jrjarq

Ubicació: El Viver d’Empreses de Salt. C/ Sant Antoni 1, 17190 Salt. El Viver de Salt (Edifici Coma Cros). Taula núm.1