Som un proveïdor de solucions lingüístiques. Aquest any 2023 ens han reconegut com el proveïdor amb el creixement més ràpid al món. Els nostres clients són companyies que treballen amb continguts sensibles i d’alt risc.

A la nostra cartera, hi tenim alguns dels noms més importants en els sectors de les ciències biològiques, l’atenció mèdica, els estudis de mercat, les marques de consum, les finances o els serveis legals. Aquestes empreses ens consideren el seu soci preferent, ja que els donem les eines per poder treballar amb confiança en qualsevol llengua i mercat.

Som part de la família Toppan Inc., una companyia de distribució de contingut de talla mundial amb un gran equip de 50.000 treballadors i estem orgullosos de mantenir el seu estàndard d’excel·lència.   

Oferim un ventall complet tant de serveis com de solucions lingüístiques completament personalitzades gràcies a la nostra experiència i a tecnologia pròpia. Tenim una estratègia clara i diferent: crear equips especialitzats i fer ús de la tecnologia per satisfer les necessitats dels nostres clients de manera ràpida, segura i a gran escala.   

Telèfon: +44 (0) 20 3006 2393 

Web: https://toppandigital.com/ 

Correu electrònic: info@toppandigital.com 

Ubicació: C/ Sant Antoni, 1 17190 Salt. Viver d’Empreses de Salt.