Carlota Ararà Arquitectura és una empresa de serveis d’arquitectura especialitzada en obra nova, rehabilitació i interiorisme amb projectes de diferents mides, des de cases unifamiliars fins a projectes d’urbanisme i paisatgisme. Tots ells diferents, tots personalitzats fins a l’últim detall.

Projectes d’arquitectura per a la realització d’obra nova, rehabilitació i interiorisme sota els fonaments de funcionabilitat i comoditat (espacial, sensorial, visual), la recerca d’espais diàfans, lluminosos, al mateix temps que càlids i funcionals, relacionats amb l’entorn (il·luminació, vegetació, topografia, paisatgisme), i la materialitat (sota els criteris de sostenibilitat, economia i bellesa), la mirada al futur i els canvis que pot tenir un habitatge.

Oferim un servei proper al client, acompanyant-lo al llarg del camí del projecte, en totes les seves fases, els dubtes i inquietuds i les diferents eleccions: tria de materials, decisions a l’obra, fins a la entrega final de la casa finalitzada.

Tlf.: 671 656 147
 
Web
 
Correu electrònic
 
Instagram
 
Ubicació: C/ Sant Antoni, 1 17190 Salt. Viver d’Empreses de Salt, Coworking D9