Som una Consultoria tecnològica i de serveis integrals especialitzats en la transformació digital de les empreses.

Som un pont que connecta estratègicament a el sector industrial i les accions de innovació digital. Escurcem els terminis que van des de la necessitat del punt de millora, la cerca de l’alternativa adequada, fins a l’execució del projecte. 

T’ajudem i acompanyem en el procés d’afrontar els projectes de digitalització industrial per a la millora de l’eficiència i competitivitat de la teva empresa.

Gràcies a la nostra xarxa de col·laboradors i coneixement en el sector, busquem els proveïdors adequats per als responsables tecnològics de l’empresa, donant-los el suport necessari durant la selecció i implementació del procés.  

Una vegada s’identifiqui l’àrea de millora, busquem activament els instruments públics i privats com a suport econòmic (subvencions) per a reduir costos.

 • Consultoria IT/OT en transformació digital
  Connectem els agents que generen innovació en els sectors de la indústria 4.0 amb Pymes i apliquem millores contínues amb tecnologia disponible en el mercat.
 • Outsourcing Comercial en Tecnologia Digital
  Busquem clients per a empreses integradores i fem la connexió amb la solució específica, incorporant-la al procés productiu, fent acompanyament fins a la implementació del procés.
 • Observatori i anàlisi de la informació
  Analitzem i fem seguiment de clients potencials i de competidors, com a element de benchmarking per a la creació d’oportunitats relacionades amb la digitalització.
 • Cerca de subvencions
  Estem enfocats en la cerca en entorns B2B per a la digitalització de la indústria 4.0.
  Acompanyem a les empreses per a donar a conèixer els instruments públics i privats disponibles. Amb això reforcem el procés de transformació digital i aprofitem el potencial de les subvencions i ajudes disponibles per al sector industrial.

Telèfon: 661 49 10 91

Web: https://www.bee2be.tech/

Correu electrònic: carolina.rendon@bee2be.tech