Alisis cultural va iniciar la seva activitat al 2015. Està a càrrec de Taína López Cruz, formada en arts escèniques, gestió i polítiques culturals amb més de 20 anys d’experiència en el sector. És professora a la Universitat Oberta de Catalunya i la seva trajectòria docent inclou entitats com la Càtedra UNESCO de Polítiques Culturals i Cooperació de la Universitat de Girona, la Fundació Paco Puerto de CCOO i l’Organització d’Estats Iberoamericans, entre altres. Ha gestionat projectes finançats per l’Agència Espanyola de Cooperació per al Desenvolupament, la Fundació Carolina, la UNESCO o  les Nacions Unides, així com nombroses administracions locals i nacionals.

L’equip d’Alisis es flexible i s’ajusta a les necessitats de cada projecte. Està integrat per professionals en actiu que aporten els seus coneixements als encàrrecs de les companyies, centres artístics i de formació, festivals, etc.  que formen part de la cartera de clients.

En l’àmbit de la consultoria té una aliança estratègica amb l’empresa de llarga trajectòria Bissap, del consultor Jaume Colomer. Des de l’any 2018 Alisis cultural i Bissap treballen diversos projectes en col·laboració; un tàndem que ha permès a les dues estructures diversificar molt més el seu àmbit d’actuació i les seves metodologies, així com la seva cartera de clients.

En l’àmbit de la  formació articula els seus projectes de la mà de professorat acadèmic amb experiència en formació de gestors culturals i lideratge. Actualment participen a accions formatives coordinades per Alisis cultural professors com Alfons Martinell, Narcis Badosa, Urgell Funollet, Raquel Moron, Pau Martinell, Lada Servitja, Jaume Colomer o Silvia Aulet a més d’un ampli ventall de professionals del sector que col·laboren amb la transmissió de la seva experiència pràctica en sessions formatives.

En l’àmbit de la gestió i administració artística i cultural, compta amb la col·laboració de Centre Gestió, una empresa lligada a Alisis  cultural que representa la seva garantia en matèria d’assessoria fiscal, laboral, comptable i mercantil. Aquest col·laborador i el seu equip, s’ha especialitzat en els darrers anys en associacions, un tipus de forma jurídica molt comú al sector cultural. Suposa un aliat estratègic i molt especialitzat per acompanyar cada decisió d’Alisis cultural en relació amb els seus clients en matèria administrativa en un marc de confiança i tracte proper i personal.

Alisis treballa per projectes a curt o llarg termini. Ho fem a mida de les necessitats de clients del sector cultural, públics i provats. Treballem en quatres àmbits: consultoria, formació, gestió o administració, o combinant tots quatre amb creativitat i flexibilitat, en funció de les necessitats dels nostres clients, la seva tipologia i els seus objectius com a entitat o esdeveniment.

CONSULTORIA: Acompanyem processos de planificació de sistemes culturals, aplicant metodologies especialitzades i contribuint a la reflexió aplicada per l’augment de l’eficàcia de l’acció en cultura i en col·laboració amb experts i empreses especialitzades com la consultora Bissap.

FORMACIÓ: Dissenyem formacions ajustades a les necessitats de cada cas. Ens adrecem a públic especialitzat o no especialitzat i que comença en l’àmbit de la gestió i la planificació cultural amb l’objectiu de ser més eficaç i treballar de manera més professional.

GESTIÓ: Oferim serveis de gestió d’accions culturals. Ens encarreguem de la logística, la coordinació del personal, la formació de voluntaris, la comunicació i la intermediació entre equips de professionals especialitzats, serveis i públics.

ADMINISTRACIÓ: Ens encarreguem de l’estructura administrativa del projecte o entitat. Assumim les tasques derivades dels àmbits laboral, fiscal, financer (subvencions, gestió pressupostària) amb el recolzament de Centre Gestió – empresa de gestió i assessorament.

Telèfon: +34 669431004

Web: http://alisiscultural.com/

Correu electrònic: info@alisiscultural.com

Ubicació: C/ Sant Antoni, 1. 17190 Salt. Viver d’Empreses de Salt.