La Malla, De Pis en Pis i Pineda Visuals ens expliquen la seva experiència com a guanyadors dels Premis Projecta’t 2019
 
Els guanyadors dels Premis Projecta’t 2019 han gaudit d’una mentoria personalitzada els últims 6 mesos realitzada amb consultors experts en l’àmbit que més els interessa. Els Premis Projecta’t els organitza la Diputació de Girona dins del programa CoCreix!
 
Parlem amb les tres empreses residents del Coworking i Viver d’Empreses de Salt que van ser guanyadores de la primera edició dels Premis Projecta’t.
 
Ens han volgut explicar de primera mà com ha estat l’experiència i com ha anat tot el procés de mentoria.
 
En Marc de Pineda Visuals fa una valoració molt positiva de tot el procés de mentoria:
 
‘L’experiència ha estat genial. He après molt dels meus mentors, sobretot de la part de gestió d’empresa i comptabilitat. També hem fet pinzellades de màrqueting que han estat de molta utilitat.
Ha estat una experiència productiva i d’un valor molt gran per al meu negoci. Recomanaria a qualsevol persona presentar-se a aquests premis per a poder rebre aquests valors tan positius de professionals dels sectors que necessitin potenciar més.’
 
En Victor de Pis en Pis valora molt positivament la realització d’aquesta mena d’iniciatives:
 
‘El procés de mentoria ens ha anat molt bé per millorar aspectes que portàvem més fluixos: captació de finançament privat i automatització de vendes. Són conceptes que són difícils d’aprendre per un mateix i necessites de professionals que t’ajudin i els mentors s’han mostrat sempre molt propers i receptius en aquests aspectes. 
Pel que fa al punt de captació de finançament, hem posat l’empresa a punt, però no ens ha estat possible desenvolupar l’estratègia degut al context de crisi sanitària que hem viscut. En relació amb l’automatització de vendes, estem començant a aplicar la millora i esperem veure bons resultats aviat.
En definitiva, valorem molt positivament que es realitzin iniciatives d’aquest tipus al territori. Sobretot per la llibertat de poder escollir un mentor que s’adeqüi exactament a la necessitat en concret que pot tenir el projecte en un moment donat.’
 
La Roser de La Malla considera que ha estat una gran oportunitat:
 
‘La participació als Premis Projecta’t ha estat una gran oportunitat per analitzar aspectes clau del funcionament de La Malla de la mà de persones expertes i adquirir eines i estratègies per millorar i continuar creixent.
En el meu cas, les mentories s’han centrat en tres grans àmbits: aspectes d’organització i finançament on es va elaborar un quadre de comandament per posar ordre i tenir informació actualitzada sobre l’estat dels projectes i de l’assoliment dels objectius; en segon lloc, vam treballar temes de la identitat i els valors de La Malla i la part comunicativa des d’una visió ètica, i vam posar les bases per a la futura web. I finalment, vam fer algunes sessions d’objectius econòmics i empresarials i de màrqueting. Acabo aquestes hores de mentoria amb una bona eina de sistematització i anàlisi que m’ajudarà a prendre millors decisions, una definició més clara de La Malla i del seu posicionament al mercat i unes pautes per a planificar accions de màrqueting.’