El Viver d’Empreses de Salt ha renovat la seva pàgina web amb l’objectiu de millorar l’experiència d’usuari i facilitar l’accés de manera ràpida i eficaç a tota la informació sobre l’equipament https://viver.viladesalt.cat/

Aquesta nova pàgina web, que s’ha posat en marxa durant el mes de juny, ofereix a les persones i a les empreses un accés ràpid a la informació i serveis que ofereix el Viver d’Empreses, d’aquesta manera s’aconsegueix una experiència més propera, intuïtiva i àgil.

A la pàgina web es pot trobar informació sobre els serveis que ofereix el Viver: Formació, espais de treball compartit per a empreses creativoculturals, servei d’assessorament per posar en marxa un negoci o projecte emprenedor i informació sobre les empreses residents al Viver.

Un altre element a destacar de la web és l’apartat del blog on es poden trobar notícies rellevants del sector de l’emprenedoria i l’empresa.

Visita la nova pàgina web i coneix totes les novetats del Coworking i Viver d’Empreses Creativoculturals de Salt. https://viver.viladesalt.cat/