Aquest mes, i en motiu del 8 de març Dia de la Dona Treballadora, volem commemorar les dones emprenedores del Coworking i Viver d’Empreses de Salt. Elles escriuen la història de l’emprenedoria del territori, i aproximen les innovacions comercials cap al camí de la igualtat, perquè impulsen i afavoreixen la presència femenina en projectes d’iniciativa empresarial.

Són dones que lideren, són fundadores i co-fundadores de projectes, negocis i associacions i avui volem destacar el seu esforç del dia a dia.

Carlota Ararà, amb el seu estudi d’arquitectura especialitzat en obra nova, rehabilitació i interiorisme.
Jana Kunecova,  fundadora de Girona ProSport especialista en turisme esportiu
Judith Paneque, especialista en el desenvolupament i coordinació de projectes de turisme sostenible.
Marina Montenegro, il·lustradora infantil i juvenil
Mary Jane Pratt directora del Centre d’Exàmens Girona, empresa que promociona, organitza i administra els exàmens d’anglès de la Universitat de Cambridge.
Núria Batiste-Alentorn, de V3stuaris, dedicada al disseny, creació i producció de vestuari per a esports artístics
Patrícia Viñals,  co-fundadora de Vsponsor, especialista en estratègies de patrocini esportiu
Roser Solà-Morales, politòloga fundadora de La Malla, consultoria social dedicada al disseny i la gestió projectes, la investigació social i la comunicació, especialitzada en gènere i participació.
Salima Abdessamie, co-fundadora de l’ Associació Azahara, dedicada als projectes de cooperació al desenvolupament i d’innovació social i cultural.